Mind a 700 alkalmazottját elküldte egy hét szabadságra az extinderes cégvezető, hogy elkerüljék a kiégést

Az alapító idén februárban vitte tőzsdére a Bumble-t, amivel egyszerre a legfiatalabb selfmade dollármilliárdosnő és a legfiatalabb olyan női vezető is lett, aki sikeresen tőzsdére vitte a vállalkozását. Az amerikai Forbes becslése szerint jelenleg 1,3 milliárd dolláros (380,5 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik.

A Bumble-nek jelenleg 700 munkavállalója van világszerte, akik éppen a plusz egy hét fizetett szabadságukat töltik, hogy legyen idejük magukra fókuszálni. Az egyik alkalmazott Twitter-bejegyzése szerint Herd „jól megérezte az alkalmazottak kollektív kiégését” – írja a BBC.

Az idei év minden szempontból mozgalmas a cég számára. A tőzsdei debütálás mellett a felhasználók száma is rohamosan nőtt. A Bumble-nek és a cég tulajdonában levő szintén társkereső Badoo-nak

az év első három hónapjában 30 százalékkal több fizetős felhasználója volt az előző év azonos időszakához képest.

A kollektív szabadságot csak néhány ügyfélszolgálatos kolléga veheti ki majd később, akik addig tartják a frontot, amíg a többiek most pihennek.

Szabad munkarend, kedves feliratok mindenhol
A Bumble munkavállalóinak nem kell törődnie a 9-től 5-ig tartó munkaidővel, akkor dolgozhatnak, amikor nekik a legjobb, emellett kéthetente fodrász és manikűrös is várja őket.

https://forbes.hu/a-jo-elet/bumble-whitney-wolfe-herd-covid-kieges/


Nyomtatás